Caută

Cine suntem noi?

Acest proiect a fost pornit ca o initiativa a profesorului Sorin Osiceanu. În octombrie 2006 a realizat primul site cu continut matematic, la adresa OSI.8K.RO, destinat în special elevilor de gimnaziu, dar si colegilor, parintilor si tuturor celor intesati de matematica. De la 1 decembrie 2007 site-ul a fost transferat pe un domeniu privat la adresa Mate.Info.Ro. Profului de mate i s-a alaturat ulterior o echipa de tineri programatori, mari iubitori de matematica. Începând din luna decembrie 2012, am lansat şi siteul Romana.Info.Ro, care se adresează şi iubitorilor de limbă şi literatură română.

Ce ne propunem?

In noua formula, dorim ca site-ul Romana.Info.Ro să devină portalul numarul 1 în preferinţele iubitorilor de limbă şi literatură română din ţară şi care să facă cinste Şcolii de Limbă şi Literatură Românesti. Realizarea acestui obiectiv nu este posibilă fără participarea dumneavoastră. Vă aşteptăm să participaţi activ la creşterea calităţii site-ului publicând materiale pe care le folosiţi la clasă, subiecte şi modele propuse pentru concursurile care se desfăşoară în şcoala sau judeţul dumneavoastră şi orice alt document care aduce informaţie.
Dorim ca în scurt timp să simţiţi ceea ce ne dorim noi, şi anume că acest site va aparţine. Alăturaţi-vă Profului de română!

Care sunt proiectele de viitor?

Exista proiecte în desfasurare, care vor da o forma interactiva site-ului Romana.Info.Ro. Unul din ele este crearea claselor virtuale, unde echipe de profesori vor pregati clase de elevi si intentionam organizarea de concursuri cu premii între aceste echipe. De asemenea, în scurt timp, un program special realizat va puncta materialele bune pe care le postati în functie de note, vizionari si descarcari facând ca acestea sa ramâna timp îndelungat pe prima pagina. Suntem deschisi oricaror idei realizabile care vin de la dumneavoastra...

Unde ne gasiti?

Discutii pe orice tema legata de materialele si informatiile de pe site le puteti face pe FORUM, comentarii despre materiale le puteti face la sfârsitul fiecarei postari. De asemenea, la "Resurse cont Romana.Info.Ro" aveti optiunea "Pune o intrebare profului de română". Pentru situatii speciale ne puteti contacta direct de pe site de la sectiunea Contact sau la adresele de email: profu[at]mate.info.ro sau office[at]mate.info.ro.
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

Ultimele vizite
romana.info.ro, profu de romana, site, sorin osiceanu, materiale, scoala, proiecte,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro