Caută

zip | 30.03.2020 14:14 | Profu' de Româna | Descarcari: 291

5 teste de antrenament - Limba romana - Bacalaureat 2020

Data publicarii: 
Luni, 30 Martie, 2020
 
În contextul suspendarii cursurilor, pentru pregatirea elevilor în vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale.
 
Resursele de antrenament tip test, realizate împreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare, respecta modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în aceasta saptamâna si de a continua efortul în vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.
 
Baremele de evaluare si de notare vor fi publicate pe acelasi site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare si calibrare a modului în care au fost redactate raspunsurile.
 
Totodata, în cadrul emisiunilor Telescoala vor fi prezentate unele solutii ale acestor teste de antrenament, cu explicatiile necesare pentru a întelege cât mai bine raspunsurile din baremele de evaluare si de notare.
 
  • 5 teste uman;
  • 5 teste real.
 
 


Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
test, oficial, bacalaureat 2020, real, uman, limba romana, minister, antrenament,
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

test, oficial, bacalaureat 2020, real, uman, limba romana, minister, antrenament,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro