Caută

22.05.2009

Andronescu face curatenie dupa erorile de la tezele unice

Liderul Centrului National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar, Silviu Mirescu, si-a dat demisia, iar aceasta a fost acceptata, in urma erorilor comise in cazul tezelor cu subiect unic.

Si-a dat demisia si inspectorul pentru disciplina Istorie, Rodica Tudorica, potrivit anuntului ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.Photobucket

Andronescu a adaugat ca eroarea comisa in cazul tezei cu subiect unic de la Istorie nu a afectat elevii, iar Ministerul nu este responsabil pentru greseala, de vreme ce subiectele sunt alcatuite de Centrul National de Evaluare.

Ministrul a precizat ca de saptamana viitoare CNCEIP va avea o noua conducere si, dupa vacanta de vara, va avea loc o restructurare a centrului.

In urma erorii strecurate in textul din teza cu subiect unic de la Istorie, Ministerul Educatiei s-a vazut nevoit sa distribuie elevilor si o erata.

O greseala a fost comisa si in cazul tezei de la limba romana, cand personajele lui Caragiale, Ghita Nitescu si Nita Ghitescu, le-au dat de furca profesorilor care au alcatuit subiectele.



Sursa: Ziare.com

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

teza istorie, demisia, Ecaterina Andronescu, Silviu Mirescu, Rodica Tudorica, erori,CNCEIP, Ministerul Educatie, erata,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro