Caută

25.05.2009

Perioada speciala a tezelor cu subiect unic incepe marti

Perioada speciala a tezelor cu subiect unic din semestrul al doilea incepe marti, cu teza la limba si literatura materna pentru elevii apartinand minoritatilor nationale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Urmatoarea teza, cea la Limba si literatura romana, va avea loc in 28 mai, iar in data de 2 iunie - teza cu subiect unic la matematica.

Ultima teza a sesiunii speciale va fi sustinuta in 4 iunie, la Istorie sau Geografie, numai de elevii claselor a VIII-a.

In perioada speciala pot sustine tezele cu subiect unic elevii din clasele a VII-a si a VIII-a, care nu au sustinut tezele cu subiect unic in primul sau al doilea semestru.

Potrivit metodologiei in vigoare, cei care nu vor participa nici la aceasta sesiune a tezelor cu subiect unic vor ramane cu situatia scolara neincheiata.



Sursa: ziare.com

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

taza unica, perioada speciala, materna, romana, matematica, Istorie, Geografie,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro