Caută

29.03.2020

EVALUAREA NATIONALA LA LIMBA SI LITERATURA ROMANA 2020 - SIMULARE ONLINE

Am încercat si am reusit sa fac o adaptare a unei variante de simulare a Evaluarii Nationale la limba si literatura româna pentru mediul online. Asa cum era de asteptat, acest material contine doar teste de tip „grila”, pentru care am ales patru variante de raspuns, numai una fiind cea corecta. 

Cum s-ar putea realiza un examen în mediul online care sa garanteze accesul unic al candidatului la subiectele de examen?

Este o întrebare fireasca pe care expertii în tehnologia sigurantei transferului de date ar putea sa o priveasca ca pe o provocare. Ce cunosc este ca se pot genera teste diferite, cu acelasi grad de dificultate, pentru fiecare candidat, în aceeasi perioada de timp, cu subiecte asemanatoare cu cele de mai jos. 

Va invit asadar sa transmiteti/rezolvati un test ce ar putea deveni o solutie a viitorului. Succes participantilor!

 Sursa: romana.info.ro

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

simulare, online, evaluarea nationala, 2020, limba si literatura romana,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro