Caută

pdf | 25.05.2020 13:26 | Profu' de Româna | Descarcari: 418

Testul 31 antrenament - Limba romana - Evaluarea Nationala 2020

Data publicarii:
Luni, 25 mai 2020
 
Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC), prin Centrul National de Politici si Evaluare în Educatie (CNPEE), continua sa puna la dispozitia elevilor, saptamânal, teste de antrenament pentru pregatirea sustinerii Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a VIII-a, respectiv a Examenului de bacalaureat national. Aceste teste sunt elaborate de specialistii CNPEE în concordanta cu noile programe aprobate prin ordin al ministrului educatiei, adica fara materia semestrului al II-lea. Reamintim ca în ziua de luni sunt postate testele, iar vinerea baremele de evaluare si notare.
 
Pentru a facilita abordarea de catre candidati a pregatirii examenului de bacalaureat, MEC a reorganizat modalitatea de prezentare a testelor de antrenament, în seturi, în functie de optiunile posibile ale candidatului corespunzatoare pentru fiecare filiera si profil. Aceasta grupare a testelor de antrenament va permite fiecarui candidat sa îsi aleaga, în functie de optiuni, filiera si profil, setul de teste pentru a se pregati în vederea sustinerii examenului de bacalaureat. Elevii de clasa a VIII-a pot rezolva teste de antrenament, limba si literatura româna si matematica, prin alcatuirea unor seturi cu teste din cele doua probe de examen.
 
Recomandam rezolvarea testelor în zile diferite, în conditii apropiate celor din sala de examen (timp, modalitate de redactare, fara consultarea unor surse), iar dupa publicarea baremelor se pot realiza inclusiv autoevaluari.
 
Succes!


Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
romana, test, evaluarea nationala, 2020, minister,
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

romana, test, evaluarea nationala, 2020, minister,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro