Caută

09.12.2009

Programul de dezvoltare personala Leadership Autentic

Bucuresti, 9 Decembrie 2009

Sfarsitul acestei saptamani va prilejui pentru un grup de 30 de tineri din Cluj Napoca ceva mai mult decat inceputul vacantei cauzata de criza sistemului de invatamant romananesc. Acesti tineri vor avea sansa sa petreaca zilele de 12 si 13 Decembrie cultivandu-si cunostintele de leadership in cadrul programului de dezvoltare personala Leadership Autentic care va avea loc in Colegiul National George Cosbuc, si este dezvoltat de Fundatia LEADERS în parteneriat cu Groupama Asigurari.

PhotobucketAsa cum spunea si John F.Kennedy, “leadership-ul si educatia sunt indispensabile”, acesta fiind si motivul pentru care prin intermediul programului Leadership Autentic tinerilor elevi cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani le este oferita o alternativa educationala non-formala construita pe 4 directii ce au ca si scop imbunatatirea potentialului lor de leadership si oferirea posibilitatii de orientare in viitoarea cariera.

Lideri si leadership; Valori, viziune, misiune si obiective; Comunicare si Vorbirea in public; Dezvoltare personala si Educatie continua, sunt modulele ce vor fi parcurse de participatii Leadership Autentic cu ajutorul celor 2 traineri LEADERS prin intermediul unui program ce va cuprinde sesiuni de training, activitati interactive si discursuri inspirationale. Programul este unul foarte util tinerilor: “Pentru mine, acest program a insemnat oportunitatea de a invata lucruri noi. Am invatat sa comunic in fata unui public, ce este un lider si tot ceea ce reprezinta leadership-ul” declara Andreea Manea, participant al unei editii precedente a programului. “Pot sa spun ca a fost o experienta benefica si tot ceea ce am invatat o sa pun in practica atunci cand o sa fie nevoie.”

Editia Leadership Autentic din Cluj Napoca va incheia seria training-urilor din anul 2009, se va desfasura in parteneriat cu Groupama Asigurari si va beneficia de suportul partenerului principal Blue Air. Programul va continua in 2010 cu noi training-uri in Bucuresti si isi va extinde dimensiunea nationala incluzand alte 5 orase importante din Romania.

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS Romania. LEADERS Romania este devotata promovarii conceptului de leadership in Romania si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale LEADERS Romania se numara Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor si LEADERS Awards.





Sursa: Mate.Info.Ro

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

Leadership Autentic, Colegiul National George Cosbuc, Fund atia LEADERS, Lideri si leadership, elevi, traineri, training, Leadership Autentic, Leadership School, Leadership Academy, Leadership Center, LEADERS Movie, Clubul Antreprenorilor, LEADERS Awards.

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro