Caută

14.04.2020

NOU: Modele Evaluarea Nationala 2020 - limba si literatura româna - limitarea materiei la semestrul I

Comunicat M.E.C. 
(7 aprilie 2020)
 
În cadrul întâlnirii cu partenerii educationali, s-au mai stabilit urmatoarele masuri:

enlightenedÎn functie de data la care se vor relua cursurile, probele scrise ale Evaluarii Nationale si a Examenului de Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie.

enlightenedPrograma de examen pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat nu va cuprinde materia aferenta semestrului al II-lea.

enlightenedEvaluarile pentru clasele a II-a, a IV-a, a VI-a, olimpiadele si concursurile scolare, precum si simularile pentru examenele nationale vor fi anulate.

enlightenedSesiunea speciala a Examenului National de Bacalaureat pentru olimpici va fi anulata.

enlightenedSituatia scolara a elevilor se va încheia cu minimum doua note, la care se adauga nota din teza, acolo unde este cazul.

enlightenedSubiectele pentru tezele de pe semestrul al II-lea vor fi concepute doar din ce s-a studiat pâna la data de 11 martie 2020.

enlightenedCalendarele pentru înscrierea în clasa pregatitoare, gradinita si cel de mobilitate a personalului didactic vor fi decalate.

Am facut o selectie a simularilor Evaluarii Nationale care se limiteaza la materia predata pâna la sfârsitul semestrului I. Consider ca este un bun prilej de pregatire a noului examen, mai ales ca majoritatea variantelor expuse sunt însotite de bareme de corectare.

Va urez succes!
Prof. Claudia OSICEANU

Va recomand sa reveniti. Lista se va actualiza periodic.

Modele de matematica - Evaluarea Nationala 2020 - limitarea materiei la semestrul I gasiti AICI



Sursa: romana.info.ro

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

culegere online, româna, evaluarea na?ionala 2020, variante, noua programa,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro