Caută

13.08.2011

B A C A L A U R E A T 2011 - Sesiunea a doua

Bac 2011: Incep inscrierile pentru cea de-a doua sesiune

        Elevii care nu au promovat prima sesiune a examenului de bacalaureat se pot inscrie in perioada 11-15 iulie pentru cea de a doua sesiune.

        Exceptie fac elevii care au fost eliminati de la examen pentru frauda. Potrivit metodologiei, acestia nu mai pot participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de maturitate.

        Examenul debuteaza cu probele orale, potrivit Ministerului Educatiei. Astfel, in 22-23 august are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, in 22-24 august are loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, iar in 23 -24 august, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

        Intre 25 - 26 august se va organiza evaluarea competentelor digitale.

        Probele scrise incep pe 29 august, cu examenul la Limba si Literatura Romana. O zi mai tarziu se va sustine examenul la Limba si Literatura Materna. In ultima zi a lunii august, absolventii de liceu vor sustine proba obligatorie a profilului si in 2 septembrie proba la alegere a profilului si specializarii.

        In 4 septembrie vor fi afisate rezultatele, pana la ora 16.00, dupa care vor fi depuse contestatiile, respectiv in intervalul orar 16.00 - 20.00.

        Contestatiile vor fi rezolvate in intervalul 5-6 septembrie, iar in 7 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.


        Funeriu, catre elevii picati la BAC: Mentinem stacheta, sa invatati bine

        Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, sustine ca sesiunea din toamna a examenului de bacalaureat va fi organizata la aceleasi standarde ca si cea recent incheiata, sfatuindu-i pe elevii picati sa invete bine.

        "Indiscutabil, in sesiunea de toamna vom tine stacheta exact in locul in care a fost tinuta in aceasta vara la examenul de bacalaureat", a declarat Daniel Funeriu, sambata, la Realitatea TV, urandu-le elevilor care urmeaza sa sustina bacalaureatul sa "invete bine".


Sursa: Ziare.com

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

sesiunea a doua bac 2011, bac 2011 sesiunea a doua, sesiunea a doua de bac 2011, calendar bac 2011 sesiunea a doua, bac sesiunea a doua 2011, ce se mai spune despre bac 2011 sesiunea a doua, calendar sesiunea a doua bac 2011,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro