Caută

01.11.2010

S U B I E C T E MODEL pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat 2011

Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) a publicat pe website-ul special construit în acest sens - http://subiecte2011.edu.ro/, modelele de subiecte pentru examenele nationale din anul 2011.


Modelele de subiecte pentru toate tipurile de probe sunt însotite de precizari privind scopul evaluarii, statutul disciplinei, structura subiectelor, competentele de evaluat, detalii privind evaluarea, inclusiv baremele de evaluare si de notare.


catelPublicarea acestor modele de subiecte a fost facuta în conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a Evaluarii Nationale pentru elevii clasei a VIII-a, în anul scolar 2010-2011 si cu Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de Bacalaureat - 2011.


Pentru Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a se regasesc modelele de subiecte pentru Limba si literatura româna si Matematica, precum si pentru Limba si literatura materna (maghiara, germana, rromani, sârba, slovaca, ucraineana).


Pentru examenul de Bacalaureat  2011 sunt prezentate, pentru informarea elevilor, a profesorilor si a tuturor celor interesati, procedurile de desfasurare a probelor A si B (de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala în limba româna si în limbile materne), a probei C (de evaluare a competentelor lingvistice într-o limba de circulatie internationala studiata în liceu) si a probei D (de evaluare a competentelor digitale).


De asemenea, sunt publicate modele de subiecte pentru toate probele de evaluare a competentelor lingvistice si digitale, pentru Limba si literatura romana, Limba si literatura materna (croata, germana, maghiara, sârba, slovaca, turca, ucraineana), Matematica, Istorie, Fizica, Chimie, Biologie, Informatica, Geografie si pentru cele cinci discipline socio-umane (Economie, Filosofie, Logica si argumentare, Psihologie, Sociologie).


Mentionam ca pentru proba C sunt publicate modele structurate în functie de continutul probei - întelegerea unui text audiat, proba scrisa si proba orala, corespunzatoare pentru cele zece limbi de circulatie internationala studiate în liceu. Sunt publicate si traduceri ale modelelor de subiecte în limbile minoritatilor nationale.


Precizam ca modelele de subiecte sunt orientative si au ca scop familiarizarea elevilor si a profesorilor cu tipul de subiecte, gradul de specificitate al acestora în functie de tipul programei, precum si cu nivelul de dificultate al subiectelor pentru examene nationale din anul 2011.


Descarcati,



Comunitatea Mate.Info.Ro, va ureaza SUCCES!



Sursa: edu.ro

Trimite prin: Send by email Yahoo Messenger
Adaugă această pagină la: Digg it Add this page to Del.icio.us Add to Google Add to Windows Live Add to Yahoo! MyWeb Add to Tehnocrati Add to Blink Furl it Add to Simply Reddit Newsvine Stumble it Add to Mr. Wong
Utilizator
Parola
Ai uitat parola? | Cont nou

subiecte, edu.ro, bac2011, evaluarea nationala 2011, modele de subiecte bac 2011, la matematica, romana, materna, istorie, biologie, chimie, economie, filosofie, fizica, geografie, informatica, logica si argumentare, psihologie, sociologie,

© 2006 - 2016 Romana.Info.Ro     Toate drepturile rezervate.
Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al Romana.Info.Ro